Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing


En god kamrat

Att ha en god kamrat och vän är att finnas tillhands.
Att ha en vän som förstår en och kan trösta en när man är ledsen.
Att sedan få en kram i förbi farten, kan bara vara att känna sig
helt lycklig.
Vara vänner är att inte ställa krav på den andra.
Att vara vänner är att bara lyssna och förstå vad problemet är.
Att vara vän kan innebära att man måste ställa upp för den andra
när den andra inte mår bra.




Fri vers av anita VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-08 11:19



Bookmark and Share


  aol
Här skriver du en stor sanning det gäller att lära sej att förstå varandra känner att mina insikter om medmänniskor växer har varit i stora mörka djup,
2015-11-27

  lodjuret/seglare VIP
Du har verkligen en härlig uppfattning om vänner... Man måste alltid kunna ställa krav på en vän. Det duger inte att bara umgås i god tro. Men en sak är sann, att en vän är en person i vars sällskap man får vara sig själv.
2012-03-18

  nalltuss
Och framför allt så ligger det inga uträkningar bakom
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP