Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sångstrof av Ylva Eggehorn, vill ha den här




Ett sår

 

 

 

Jag har ett sår som heter att jag har dig kär




Fri vers av Albert
Läst 384 gånger
Publicerad 2007-05-08 11:57



Bookmark and Share


  Jojo
jag älskar den sången

den strofen berättar så mycket om vad kärlek är
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert