Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var många år sedan.. men.. gärna fler nätter :)


Härom natten

En doft man saknar när morgonen gryr
Ögonblicken från förra natten flyr
En tom kudde ligger kvar
Funderar på frågor utan svar
Känslorna trängs
Osäkerheten bränns
Längtan gror
Undrar vad som väcker detta kaos



Kärlek ?




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-08 14:20



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
=)..läser ler och minns...
2007-05-08

  Anna Nickolausson
den var bra den vem är hon?
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP