Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gerillan

pregnant impregnerad
bär barnet som frälst sig in under huden
längst in
hänger det som utsöndrar makten
slav inte fånge

navelsträngen tjockare än essensen
av en själ
den som borde finnas djupt därinne
som överlämnat makten

diktatorn av fashionisternas yta
gapar ut sina meddelanden
pumpar ut osunt i blodet
suger ut vilja ur själen

bortkopplad men med
gerillan smygandes i mina utkanter
de finns för att hjälpa tillbaka livet
utsöndra lust av sanning innerst inne

om de är tillräckligt sluga
men bara då
kan de störta den som tagit makten
sänka ytans skanderingar till intet
i just denna kropp
och darrande löv av döliv




Fri vers av Arwen
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-05-11 14:55



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
Dramatiskt!!

och igenkänningsfaktorn drar igång!är ochså indragen i den där fighten.må gerillan uppfinna stealthuniformen snarast!!
2007-05-11

  Ronny Berk
en \"lust av sanning\" söker diktaren... med allvarsorden... som biter sej fast i läsaren... sökandet fortsätter texten igenom...
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen