Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommarkväll



Med värmen kommer längtan

Längtan ut i det vilda


fria


Det otyglade


Det man drömmer om i vinterns isande bojor

Det man bara vill bryta sig ur

Hoppa mitt i en regn skur

Njuta av haglet en varm sommarkväll

Ligga på en fårskinnsfäll vid en eld

En kväll i sommarnattens sammetstäcke




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-11 16:01



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
Sommarkvällen lockar året om fyller varje vrå i kroppen ger en något att se fram emot men gör även att det kryper i kroppen
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP