Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet?



Glädje är att Dela med dig


Lycka att Uppleva med dig


Vardag att leva med dig


Saknad att Längta efter dig


Spänning att snart få Möta dig


vem är DU ?


Det Okända ?


Eller mitt Öde ?




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-11 16:05



Bookmark and Share


  ceicli
Känns i magen!
2007-05-22

  Havsjungfrun
=)..
2007-05-12

  Anna Nickolausson
Ödet är lockande och spännanade, orden känns genom hela kroppen och fyller en med längtan
2007-05-12

  nattig
Ödet! Kan lura bakom vilken husknut som helst *ler* Det är bara att se till att man är öppen för att se och inte går med huvudet i backen.
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP