Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men jag kommer nog att viska ett tack till min gud

 

 

Vårt möte vill jag inte mer prata om

då går det sönder lite för var gång

på nåt sätt

 

jag vill spara det i mitt allra innersta rum

bara gå in där ibland

försiktigt

 

bara vara där

utan att säga nåt mer

 

det är alldeles för heligt för att använda några fler ord

(kände det när jag försökte skoja om det lite

det ska jag inte göra mera)

 

jag vill spara det i mitt allra heligaste

och bara ibland

försiktigt gå omkring där

utan strumpor

 

bara vara där

andas in

och andas ut

 

och viska ett tack till min gud

 

 

 

 




Fri vers av Albert
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-12 01:33



Bookmark and Share


  MonaLisa
En riktigt härlig text från dej igen! Mycket känsla! jag gillade alldeles särskilt:
\"och bara ibland

försiktigt gå omkring där

utan strumpor\"

Flera stjärnor i betyg! *ler soligt*
2007-05-13

  Rosmarin
Mycket vackert

Känns sant.

Och så gillar jag dina bilder som att \"försiktigt gå omkring där utan strumpor\" - det säger mycket!
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert