Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset i mörkret



Om natten färdas ljus


ej solens väg


utan dansar runt stjärnornas hus


finner varje mörk vrå


lyser upp vart vaket hjärta


ger leendet näring


skänker hopp till den ensamme ute i vildmarken


Färdas en evighet


syns blott för ett levande ögonblick




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-12 19:21



Bookmark and Share


  nattig
Vackert och i ljuset färdas det svarta ögonblicket. Fånga och måla över det svarta i sprakande färger och det mörka bleknar och försvinner av kärleksvindar.
2007-05-13

    ej medlem längre
\"Om natten färdas ljus ej solens väg, utan dansar runt stjärnornas hus\" ~ Klockrent
2007-05-12

  Anna Nickolausson
Den berör i själens djupa vrår skänker en tanke om hopp
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP