Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla som bara vill hacka på andra.. bara vill hitta fel bara vara elaka


Nego

Du vill vara så bäst
Du vill sitta där på din höga häst

Inse att du är den ägda

Du trodde du kunde svinga en massa coola uttryck
Istället var det ditt inre du tappat i ditt förtryck

All din påstådda lärdom
Förlorat i din fördom

Du saknar folkvett
Jag säger detta med all rätt

Ändra din bana
Annars kanske det blir en dålig vana

Inser en sak.. du är inte ens värd att äga
Men du har som vanligt inget vettigt att säga







Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-17 14:10



Bookmark and Share


  ceicli
Håller helt med alla föregående kommenterare! (Skulle bli för långt att skriva allt en gång till...)
2007-05-22

  nettizen
Många är de som förvillar sig i självbedrägeriets nystan.... lite synd om de egentligen om det inte vore så jävla irriterande när de ständigt ska pracka på en sina åsikter som man inte har bett om.

Suveränt skrivet här!
2007-05-22

  nattig
Oj det var ord och inga visor *ler*. Men dom finns där bland oss och nästan nedlåtande och rakryggade i ovetande om att dom kanske trampar på en ädelsten. Men vad gör det , deras väg är rak och säkert tråkig. Själv är jag nog där jag är, lycklig och blickar mot morgondagen med glimten i ögat.
2007-05-17

    leave
rakt fram och kort med mycket ord.
en såndär text som man skulle kunna känna sig träffad av ibland.
2007-05-17

  Anna Nickolausson
så sant de ska plockas ner och slägas på tippen där de hör hemma
2007-05-17

  Havsjungfrun
yes ..mycket snyggt gjort!..gillar denna text starkt..=)
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP