Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon var inte så snäll

hon var så snäll sa du
men hon var inte snäll
inte ett dugg

men det inser jag först nu
jag har gått omkring med henne
skavandes mot själen

men nu är det slut på skavsår
befriad nu
barfota och ensam är starkare
i alla fall än svagast




Fri vers av Arwen
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-21 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen