Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blodspår

ibland blir jag inte till
hänger oförlöst i mötet med den upphöjda
ibland blir obalansen en balans
man vet att den följer i blodspår





Fri vers av Arwen
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-05-23 08:21



Bookmark and Share


  Dangereux
Kan inte påstå att jag förstår denna, men gillar den ändå i sin enkelhet! :)
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen