Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyckte att jag såg dig på stan igårkväll

 

 

Såg dig på stan igårkväll,

tyckte jag

 

blev fylld av så mycket gott

 

men det var inte du,

så klart,

du har ju flyttat så långt bort

 

kom på hur himla mycket jag saknar dig här

 

framförallt ditt skratt

självklarheten att vi hade varann så

 

kunna vara den man är

allting var ju så enkelt och självklart

 

å vad jag saknar dig!

 

Tänk när du satt hos hos mig med ditt flickskratt!

 

Å vad jag saknar dig!



 




Fri vers av Albert
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-23 08:24



Bookmark and Share


  Helene Månsson
så viktigt att få vara den man är, i gråt, skratt, ilska med någon som man älskar, att få visa hela sitt jag! /Helene
2007-05-23

  Rosmarin
Lätt i språket, och enkelt och gripande skriven om saknad. Tar tag!
2007-05-23

    sunnanvind
Fint o nära om saknad...
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert