Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppar



Fall

Faller

Droppar som faller likt stjärnfall
Gnistrande färger när ljuset bryts
Skapar ett ljusets spel

Massor med droppar
Spolar mig ren

Faller

Rasar ner

Sliter med sig tomrummet emellan sig

Faller i massor
Träffar mig
Faller i floder
Rinner av mig

Föds ur ett fall
Återföds i en flod igen


Stänger av duschen och kliver ut i verkligheten igen




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-23 23:55



Bookmark and Share


  ceicli
Livet är blött!
Vackert och dramatiskt beskrivet! =)
2007-05-25

  Anna Nickolausson
härlig känsla, kan bara njuta av tanken
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP