Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mer än lovligt

sofistikerad dröm
men den var alltför närgången
alltför verklig kändes din hud under mina fingrar
din doft fyllde mig
allt var insyn
han som tog oss på bar gärning,
grannen
han skulle berätta om mina hemligheter
ingenting kan jag dölja
inte heller min sviktande tillit till mig själv
vad jag gör med dig fast jag inte får
kan vara mer än lovligt




Fri vers av Arwen
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-25 22:38



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
vem är det som bedömer vad som är lovligt och inte?
är det man själv eller \"de andra\"?
hemlighetsfull dikt och vissa saker är mer roliga när man inte får göra dem :)
2007-05-27

  Ronny Berk
\"mer än lovligt\" kan vara högst lovligt... bara insynen är begränsad...
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen