Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är då som den stora ensamheten rullar in...

Jag är ensam här
Tomheten gästar mig i skymmningen

Grannarna älskar på andra sidan väggen
deras lustar hörs ända ut på gården

Det är tomt här


så tomt att det gör ont...




Övriga genrer av Allica
Läst 768 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-26 22:39



Bookmark and Share


  Fredrik78
Herregud vad den var bra, ärligt! Den sa så mycket..och en av de alster man verkligen känner igen sig i.
Vill också hänvisa till den som gav kommentar innan mig, jag håller helt och fullt med, du förklarade precis så som jag tänkte
2007-08-11

    Nicklas VIP
Känns verkligen igen..
Hemskt att känna sig tom och ensam.
Tom, samtidigt som man är fylld utav kärlek, som ingen vill ha.
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Allica
Allica