Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något ringrostig, mist mitt flow eller mojo snarare kanske ;)


En fjärils vingslag kan bilda orkan.



Här går jag ensam i mina trasor
de fladdrar runt mina ben


här hänger stycken som jag helst vill glömma
här fladdrar nostalgi jag byggt av sorger
här viftar sanningar som började i lögner


Jag har ett fall runt mina axlar
jag har ett sjok runt mina ben
det tynger mig att andas
det tynger mig att gå
men jag måste.


så jag fogar samman
jag limmar bitar som papier maché
jag väver en kokong


Snart är jag redo att bli en fjäril
snart brister väggarna

snart faller jag ut för att fångas av den nya vinden.
Snart är jag en fjäril buren av längtans virvlar

jag kan redan känna solen mot min kind.




Fri vers av Allica
Läst 765 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-19 17:27



Bookmark and Share


  Hans Christian
Bara SÅ! bra.

"Jag har ett fall runt mina axlar
jag har ett sjok runt mina ben
det tynger mig att andas
det tynger mig att gå
men jag måste."
2014-04-10

  Isak VIP
Sjukt bra skrivet. Imponerande.
2008-09-26

  Bissen
Verkligen jättefint fångat i ord! Jag är imponerad...
2008-04-14

  aol
härlig skön poesi gillas
2008-03-24

  Bibbi VIP
Oändligt skön beskrivning.
Applåd!
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Allica
Allica