Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår krigsdans


Jag är en slagskämpe
ute i strid varje dag


och du säger att du inte vet vilka väderkvarnar jag slåss mot.


Högsta beredskap jämt
för jag får inte förlora


och du undrar vad som är fel.



Jag ser allt brinna ur mina händer

du solar dig i glöden




Fri vers av Allica
Läst 681 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-09-25 04:02



Bookmark and Share


  orsak
den här gjorde ont,
samtidigt som den var vacker.
gillade sista meningen.
damn, bra!
2008-01-14

    fia75
sitter här med tårar i ögonen. så starka ord

\"jag ser allt brinna ur mina händer\"
wow, vilken kraft.
lämnar mig inte oberörd!

Sofia
2007-02-09

  Laijza
En dikt full av bilder. Bra förmedlat.
2006-10-25

  Bissen
Klockrent!
Älskar de sista raderna!
2006-10-22

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ja En människas solsken är en annans eld, gillar ditt sätt att skriva:)
2006-09-26

  Fredrik78
Nej det får ingen göra mot allas vår Allica - sola i glöden.
Men du är ju som jag tjejen, ute och viftar med vind-paraplyet var eviga dag. Du tar dig igenom det, sen blir det vinter och allt blir lugnt och melankoliskt. En kopp te eller kaffe i handen, under 4 filtar och senaste rullen...se framåt GUD vet att jag försöker :p
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Allica
Allica