Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arv

älskar jag
dom förlorade syskonen?
De som levt sina liv i fjärran
Liknar de vår far?
Går smak och skojfriskhet i arv?
Och hur är det med goda hjärtan?

jag älskar dom inte men jag älskade honom
kanske finns det något som liknar
kanske drömmen om det goda livet

kanske generositeten
kanske tvivlet

kanske




Fri vers av Arwen
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-27 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen