Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger

Mat mättar magen
Mat mättar inte själen
Mat kan göra en matt
Mätt kan man vara matt
Utmattad hunger?


Likt en matador mot själens hungrande tjur
Svingar orden mot tystnadens hornprydda skalle
Tankens död grinar i de glimmande ögonen
Beräknanade avståndet för en litterär tjurrusning
Rätt in i min kreativitets hjärta

Riktar in orden likt ett skarpt svärd
Riktar in mig mot tystnadens hjärta
Lockar tjuren till att närma sig
Hetsar och utmanar

Glider åt sidan när rusningen kommer
Trycker till Enter
Och ser Tomrummet stupa
Ser tystnaden fly likt blod som äts upp av sanden
Skoningslöst kokt i sanningens solsken


En mat doft som frestar luktsinnet
Kanske trots allt det finns mer mättnad att finna
Som sällskapet av en mkt intagande kvinna
Vem äter vem?
Kan man få mersmak?

Mums...




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-05-27 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP