Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad ska man göra?

vad ska man göra när tiden inte räcker,
när man aldrig kan se sig mätt?
vad ska man göra när känslor inte lyder,
fastän det är hjärnan som har rätt?


vad ska man göra när man vill släppa taget,
när man äntligen fått nog?
vad ska man göra när man inte kan glömma,
dagen då hela själen dog?


vad ska man göra när hjärtat stannar,
och vägrar slå för nån annan än dig?
vad ska man göra när man vet så väl,
att du älskar nån annan än mig?




Fri vers av lindblad
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-27 20:01



Bookmark and Share


  aol
olyckligt men så starka rader i en fin poesi
2008-03-17

  Håkan Tendell
Fantastiskt välformulerat om olycklig kärlek!
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad