Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möten väcker tankar.. Kommande och gångna


Stark och svag

Din blick gör mig svag
Ditt leende väcker en ny dag
Dina ord gör mig stark men svag..
För dig
Dina ögon ser något i mig
Undrar så och om det du ser är jag

Din famn kan jag bara tänka mig
Men i mina armar kan du sänka dig

Vill lära känna dig med tiden
Känna hur en ny verklighet föds
Lämna en ensamhet som dansar övergivet till döds
Medan vi delar den nyfunna friden

Demonerna vrålar i vanmakt
Kärleken skapar åt oss en ny pakt

Demonerna gråter likt en vulkan spyr lava
De måne inte sky några medel
De måne störtas av en kärleks sedel

Demonernas blod kokar inför vår befrielse
Demonerna ord suddas ut av hjärtats puls slag
Slag för slag
Slag för slag
Pulsera
slag för slag
andas
slag för slag
Blir jag allt mindre svag

Demonerna krymper i förlust
Vi njuter av nyuppväckt lust

Vi finner styrkan i varann
Vi bejakar kättjan
Vi finner behag
Att få vara så stark och för varann ...
SÅ SVAG...




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-05-27 21:11



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Ord som beskriver kärlekens oumbärliga kraft och dess motpol

underbart skrivet


2015-09-17

  Suzy med punkterna
Mycket mycket fint...
2010-07-21

    leave
oj oj oj. bra bra braaa!
2007-05-28

  ceicli
Utmärkt!
Bokmärkt!
2007-05-27

  Anna Nickolausson
orden i denna säger sig själv det man så ofta inom sig känner
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP