Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar från ett ställe \"Little switzerland\" , såg ett ensamt eukalyptysträd slaget av blixten men som fått stå kvar, kontrasterna gav många tankar.


Ett träd - Resekänsla 2

Ett träd
Ja massor med träd finns

Detta träd finns inte utanför mitt hus
Detta träd har slagits av himmelens ljus

Skepnad i illustration

Kontraster mellan då och nu
Kontrast mellan tillväxt och stillastående
Kontrast mellan liv och död

Mitt i den grönskande sensommaren
Står det silvergrått
Bart avklätt
Vackert och stolt
Visande
\"jag har vuxit här\"
\"Jag har burit löv\"

Du står kvar än
Jag minns dig än.

Dina löv saknar du för alltid
Men mitt hjärta får du att grönska

Varje gång jag tänker på dig

Ja ett träd
Men inte vilket som helst




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 406 gånger
Publicerad 2007-05-29 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP