Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild tagen vid Drakensberg, sydafrika På väg till en konsert


Drakensberg - Resekänsla 3

Uråldiga berg
Massiva moln
Kröner topparna med blixtar
Era namn påminner om svunna tider
Era krön besökts av otaliga våghalsar

Ni lyfter min blick
Låter mig i all ödmjukhet fångas i ert ögonblick

Er vill jag vandra hos
Er kan jag finna frid hos

Ert namn är i en kedja
Namn som lockar att tänka

Uråldigt men i nuet ser
jag upp mot er ur en sänka




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-29 11:17



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
så vacker den bilden är ger en fri känsla dikten passade den bra man kan nästan känna att man är där
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP