Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piren 1

Att få luta sitt huvud mot den vita väggen

På den långa soffan

En plats för vila

Både dag och natt

Att läsa

Att koppla av

Att äta

Att ses

Att prata

Att återhämta sig

Att göra mycket om man vill

Att göra intet om man så vill

Att kunna känna det man vill

Känna stadens puls intill

Lugnad av Vätterns egna lugn.. dolda styrka som ömt smeker i en lätt bris

Ja en oas för min själ

Där gillar jag att ses

kom och ses

Vi ses




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-31 01:12



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
låter härligt kan verkligen känna lugnet genom dikten
2007-05-31

  nettizen
Ja, Vättern har en lugnande inverkan, onekligen. Kan fortfarande känna ett styng av saknad från tiden då jag brukade gå längs vätterns strand.... vågorna som slog emot strandkanten blåsiga dagar.... känslan av att sitta vid hamnen och fota gräsänderna och bara vara. :)
Fin dikt, väckte fina minnen till liv. Tack för det
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP