" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Ge mig dina bedårande läppar



Vi är bara
två personer
två själar
två kroppar
två hjärnor
cirklande
virvlande
dag som natt

förenat i ovillkorlig förälskelse
vi sökte inte för varandra men vi
 upptäckte att vi har saknat varandra
och nu har vi funnit

 två läppar
två hjärtan
två förälskade
från början
vi visste
vi var
aldrig
bara

Två personer och nu är vi
Ett hjärta En förälskelse
Förenade, Vi är Ett






Fri vers av DanSan
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-01 08:00



Bookmark and Share


  Fuyoh
Snyggt sammanfattat...
2007-06-01

    *Zenobia*
Oj... ! Här har romantikern vaknat...eller är han kvar i drömmarnas land ?

(men har du inte glömt ett i...?)
2007-06-01

    Bodil Sandberg
Underbar poesi med en bedårande titel...kärlekens förlusteliga fröjd...härligt härligt!!!!
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan