Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarnostalgi


vinden sveper in genom sommarvit gardin
och solens strålar ger åt skuggor åter liv

genom nyöppnat fönster
smyger sig
nattens tankar sakta ut
att vila en stund
i sommarens sprängfyllda tid

kaffets doft
lägger sig tung
över kökets morgonljus

och än andas jag
arla morgontimmars
overkliga, lugna
underbara frid
här i sommartid





Fri vers av kath
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-03-15 07:42



Bookmark and Share


    carimba
i morse drack jag mitt kaffe med vädringsluckan stängd, ute var det -32....
2005-03-15

  Cattis Rönn
här har du verkligen fått fram bilder och dofter väldigt bra!!
2005-03-15

    ej medlem längre
av kaffe och morgonljus,en text som man verkligen behöver,tack
2005-03-15

  Hans w-art Westlund VIP
snygg mening med att nattens tankar smög ut genom fönstret. den var vass. kk; det är bra att smyga in någon färg i texten, men det är lätt att det tar överhanden och blir för genomskådligt... less is more... men det är vad jag tycker det :)
2005-03-15
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath