Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Natten

Om natten är det mörker
Om natten är det knappt man märker
Om Natten är det tysta suckar
Om Natten är det ensam längtan
Om Natten är det Vilsna tankar
Om Natten är det ett ensamt hjärta som slår
Om Natten är det inte värt att räkna får

Om Natten vore dag vore allt detta konstigare

Om Natten vore underbar Vore du hos mig

Om Natten vore annat
Om Natten vore delad
Om Natten vore en del av Något nytt
Om Natten vore en del av Något som flytt

Om Natten kommer frågor
Om Natten får man någonsin svar?




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-03 00:05



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
En delad natt känns betydligt bättre än en ensam gör oftast att man känner ett mer lugn och så mår man bättre
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP