Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad tusan är det?

Vad är egentligen Kärlek?
Vad är ren kemi?
Är det brist på Choklad?
Men massor av Empati?

Är det att beröra
Är det att bli berörd
Är det att beröra varann?
Det beror på?

Vad är det man känner?
Hur blir man känd?
Hur känns det efter?
Hur känns det före?
Hur känns det under?
Just då?

Är Kärlek något avgränsat?
Är kärlek något exklusivt?

Varför är Kärlek så nyckfullt?
Varför är Kärlek så svårt att greppa?
Varför är kärlek så svar att förstå?
Varför är man så rädd för eländet?

Har man någonsin vågat vara kär fullt ut?
Har man blivit för medveten om vad det ställer till för att våga igen?
Man ser hur det orsakar kaos runt omkring
Man blir på sin vakt

Varför får man alla frågor mitt i natten?
Så vad tusan är det egentligen?
Vad tusan är det som måste ställa till det?

Undrar ibland om inte vänskap och sex någonstans blev sammanlänkade med ett ord..
Undrar ibland om inte Kärleken har så många lömska skepnader
Att man bara får konstatera att man vill veta
Man vet mer än man ville veta
Man vet egentligen inte ett skit..





Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-03 01:01



Bookmark and Share


    leave
alla dess frågor gav på nått sätt lite svar.
2007-06-04

  Anna Nickolausson
många frågor i en men svaret är nog olika från person till person, att tolka känslorna gör vi nog bäst själva
2007-06-03

  ceicli
Så sant!
Tänker på det också.

Mycket väl beskrivet!!!
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP