Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett spökhus

En massa spöken gömmer sig på min vind
De lömskt smeker lätt min kind
Smyga sig på när jag minst anar
Likt snapphanar
Ständigt med rädslans vapen i sin hand
Orörda av tidens tand

Vänner kommer närmare och närmare
Knuffar undan spökena

Men i nattens mörker
I ensamma stunder
När jag ögonen sluter
Hör jag hur de på vinden tjuter

När jag täcket lyft
Känner jag deras fingrar på mina ben

När mitt huvud rör kudden
Rörs det runt
En drömlik kamp
Mot en osynlig armé

Men frukta inte
Segern är min
tids nog




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-04 14:29



Bookmark and Share


  ceicli
Spöken på vinden är lömska.
Vackert språk, fint beskrivet!

Bokmärkt.
2007-06-04

  Anna Nickolausson
Det är en seger jag tror du kommer vinna, de tynar bort när de inte längre kommer åt dig
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP