Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötthet

En trötthet ända in i märgen
En trötthet som inte verkar botas i sängen
En trötthet som byggts upp i flera år
En trötthet som känns onaturlig

Vad gör detta
Varför just jag

Försöker sova bort den
Vilar massor

Känns hemskt
Vaknar lika trött igen

Tur det finns vänner som piggar upp
Tur det

Steg för steg är man tillbaka
Tids nog

Vill inte vara så trött




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-04 19:14



Bookmark and Share


  nettizen
Nä, finns nog inget värre än den själsliga tröttheten...... usch ja, denna känns igen.
2007-06-15

  ceicli
Bokmärkt!
2007-06-04

  Anna Nickolausson
denna dikten gör att man får tårar i ögonen, berör verkligen den typen av trötthet är svår att få bort
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP