Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sägs att vi alla är bitar i ett stort puzzel Men det har känts som om jag är den bort-tappade biten..


Mysteriet med pusslet

Finner nya speciella vänner
Finner som ett nytt pussel i mitt liv
Finner ny mening
Finner ny inspiration

Har mött nya bitar i det pussel jag trodde vara den enda biten i
Har mött sådant som kan komplettera
Har skrämts av möjligheten att inte vara den ensamma
Har skrämts av möjligheten att det finns andra som kan komplettera mig

Vad som är vems roll vet jag inte idag
Allt jag vet är att nya möjligheter öppnats
Nya bitar har dykt upp
I skepnad av underbara personer

Vart hör mina Kanter hemma
Är nog en annan femma

Det viktigaste är känslan
Det viktigaste att besegra .. Rädslan
Det viktiga är acceptans
Det viktiga är den nya balans
Som skapas i mysteriets pussel
I en bitars dans




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-04 19:39



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
puzzel kan vara mysterier men detta kan ju gå till det bättre och göra att puzzlet blir helt till slut
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP