Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt skepp

Hamnen där man lägger till

En plats av trygghet
En plats för återhämtning
Samla kraft
Bunkra upp
Reparera
Helas
Läkas

Det stormar ute på havet
Piskande med nålar av is
Tryckande med en sältad törst

Det finns farliga strömmar som väntar
Lugnt på ytan
Vilt och okontrollerat under

Förrädiskt förförande undervattensrev
Som bara vill smeksamt slita upp skrovet
Låta en sjunka ner i deras dödliga kramar

Så många faror väntar mig
Mina små jollar som växer till
Mina små jollar som redan prövar innanhavet

Blixtnedslag under en molnfri himmel
En jättemåne vid en okänd sandstrand
Oväntade möten
Oanade upplevelser

Ser på mitt sjökort
Hur mkt nytt som får skrivas in

Vart bär min nästa resa?




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-04 21:09



Bookmark and Share


  nettizen
Jag gissar på.... framåt!
Finns egentligen bara den riktningen......
även om det tar på krafterna emellanåt.
Bra skrivet!
2007-06-04

  Anna Nickolausson
det kan man undra denna är svår att kommentera men den är bra
2007-06-04

  ceicli
Så vackert! *blir ordlös*
2007-06-04

  sachie
Bra text, symbolik...
Tänker på livet, och det som rymms däri.
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP