Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta kärlek


Reta mig inte
då får du se något du aldrig sett

Hota mig inte
min hämnd är mer förödande än du anar

Kör inte med utpressning,
jag vet precis hur man gör

Bryt inte dina löften
det drabbar bara dig

Älska mina sidor
precis som jag älskar dina

Acceptera min person
som jag försöker förstå dig

Inse att du är mitt allt
och du har mig för evigt




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-05 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP