Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pusselbitssortering



pusselbit efter pusselbit
plockades ur mitt livsperspektiv

nu plockar och sorterar jag dem,
en hög med bitar av samma färg
och en med alla livets kanter

bilden utanpå pusselkartongen
är för evigt förändrad nu




Fri vers av kath
Läst 267 gånger
Publicerad 2005-03-16 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath