Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av anneli Helsing


Alena

Min ensam het är närmast glömd
i mitt sinne är det säkert gömd
Jag minns dagar, jag minns år
jag drar mina händer igenom mitt hår.

När jag träffade min käre vän,oh
jag kunde inte sluta glo.
Se där,se där..
Bägge vart på en gång kär.
Ut och gick en en vacker kväll
du milde vad han var snäll..
nåväl,nåväl...intet att förtälja
Orden vill nog inte sig sälja.
vilka ord han kunde till mig
Han sa ömt\"älskar dig\".
kram jag fick
Hem till honom vi gick.
Resten är historia
fint som en gloria.




Fri vers av anita VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-05 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP