Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Euforiska stunder



I sommarskymningens svalka
dök jag in i kristallklart vatten
det var efterdyningarna
av svettig älskog

och
pärlorna på din hud
räknade jag med trånande blick

där i just den stunden
när hud möter hud
euforiska stunder
och med lystmäten blick

sökte jag med trevande händer
i ett uttömmande ögonblick
och allt gav du mig

dina mjuka läppar
mot mina skälvanden
dina naglar i min rygg

och nu står vi här
i duschens kristallklara vatten
som smeker vår hy

och ännu doftar kärleken
i sommarnattens skymning
när vi kryper tätt intill




Fri vers av DanSan
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-06 23:03



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Phew . . . din dikt beskriver inte euforiska stunder *ta ett djupt andetag* den är het het het (kan knappt andas i din dikt) phew . . . wow . . . ojojoj . . . det är bäst om jag lämnar din dikt nu *applåd* och *bokmärkes* tjingeling! Åh!Glömde nästan! Hoppas att det blir redaktions val! - vad sjutton har jag lagt handuken? ;)
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan