Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är det skönt att alla känslor får finnas!




Hämndens sötma

 

Jag är så arg, nej jag är skitförbannad

på era giftiga ord som ni slungat ut i syfte att skada

jag är trött på att ni besöker mig

vill inte ha den giftbägare ni tömmer i mitt sinne om och om igen

ta och samla ihop er galla sen kan ni dränka er i den

för jag kommer inte att sakna er

jag kommer att njuta när ni kippar efter andan

fatta era idioter att det är jag som har dragit det längsta strået

och ja, jag drog vinstlotten

ni skulle bara veta vad ni har gått miste om

jag hoppas att ni får mardrömmar för det har ni gett mig

nu är det tid för hämnd och den smakar sött på min tunga

Skål och botten upp!




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-07 13:57



Bookmark and Share


    EllenCalmira
oj vilket drag i texten
DragShow!
2007-06-09

  noname_realmind
Visst har väl alla känt hämndens sötma... ;-)

Och det är så förbaskat skönt att få vara arg ibland!! Och vinstlotten kan vara den /upplevelse som man minst anar... först iaf, he he...

Kraftfullt ordat tjejen! :))
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP