Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bal?

Vad vore en Bal på slottet?

Säg det

Fråga kossan på åkern som också undrar vart hennes bal tog vägen
Hon såg hellre en bal framför sig

Ett bal i söderhavet kanske
Ta hit i sommar?

Långsökt kan tyckas
Långgrunt med

Men vem vet vad balen innehåller?
Ensilage?
Dans?
Förväntan?
Romans?
Tragik?

Tänk om den gode fen av misstag tagit en kronärtskocka istället för en pumpa?

Tänk om hon tryckt i Askungen lite lattjo piller?

Ujjj kanske det hade blivit en helt annan resa

Kanske hade prinsen blivt bra förvånad
Styvsystrarna dånat och gömt sig på dass
med rakblad, spegel och mysko pulver istället

Vad är väl en BAL på slottet....




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-07 15:12



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
den var rolig den
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP