Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galen panna?

Förstår inte detta
Ser dagen nyheter
Men de skriver om gårdagens nyheter de kan inte veta vad som ska bli i DAG?

Ser hur de säljer DAGENS RÄTT
Intressant
Men hur smakar DAGENS FEL?

Det var ett väldigt bekymmer om vad som är DAGENS

Men jag har fortfarande inte sett ägarpapper på tiden

Jag funderade på att hitta den där hemliga källaren
Där all Fri TID hålls fången

Jag har fortfarande inte hittat graven där all DÖ TID lagts

Därför undrar jag smått vad jag ska äta
Är det en blandad stuvning av sådant jag får svälja?
Är det något jag kan bita ifrån?

Tror dagens fel blir Galen Panna..

Fasen vad min mage kurrar...




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-07 15:22



Bookmark and Share


  ceicli
*hihi*
2007-06-09

  Anna Nickolausson
låter som en bra rätt när man är förrvirrad
2007-06-07

  lodjuret/seglare VIP
fast vinna i längden tycks
ändå alkoholen drycks...
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP