Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vådaskott

Siktade länge

Gjorde som man blivit lärd

Mindes hur man låg på Skjutvallen
Det var noga med att ha hälen i backen sa de

Förskte hålla andan lagom länge
Innan skottet

Siktade
Svettades

Blev överumplad

Du sköt först

Du fyrade av ett sånt Leende att jag stöp direkt

Aj får jag sluta hålla andan nu?
Börjar bli lite syrebrist på huvudkontoret

Pust

Siktar inte då
Skjuter av ett litet blygt leende tillbaka och träffar?

Du stannade till iaf..




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 639 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-07 15:38



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
=)..snyggt !
2007-06-08

    leave
vilken intressant. jagvet inte riktigt vad jag ska säga mer än att den känns så klockren och rädd. så fint.
2007-06-07

  Anna Nickolausson
en dikt som fångar en direkt
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP