Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats Orkester

Ständiga upprepningar
Slow beats
Snabba slag
Hetsande
Framåt
Slött
Laidback
Pulserande?
Vem är dirigenten?
Vem är impressarion?
Vem säger
\"Hörrni grabbar, det funkar inte med kortbyxor och avklippta t-shirts på nästa gig..\"

Vart ÄR nästa gig?

Tänk om nån vill hoppa av
Tappar de rytmen då?

Blir det nån platta?

Blir det platt fall

Hur länge ska de orka spela?




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-06-07 16:57



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
det är sådant man aldrig vet
2007-06-07

  lodjuret/seglare VIP
om det är på dina strängar
och cymbaler
som orkestern spelar
så är det du som
skall sitta inne med svaren
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP