Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick ett förslag om att låta upproret få råda sig självt.. Välj det slut som passar dig i dina tankar eller ge mig ett förslag här.. tack för idén till: Lili Samuelsson


Alternativ Arbetsdag Variant2

Går till jobbet..
Tar min buss

Ut på varvet
Vägrar skylta om
Låter det stå EJ I TRAFIK
Kör efter egen tidtabell
Stannar inte till vid någon jävla hållplats
Öppnar inte dörren för någon
Nästa påstigande kan ju vara påtänd
Nästa påstigande kan ju vara full som ett ägg
Nästa påstigande kan ju vara en nagelklippar mördare
Nästa påstigande kan ju vara en elak person

Kör klart varvet
Vägrar svara på radion när de anropar

Ser en massa fina bilar med blinkande lampor komma åkandes
Ser dem försöka stoppa min tunga koloss på hjul
Stannar när bränslet tar slut

Öppnar dörren och kliver ut




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-08 10:04



Bookmark and Share


  ceicli
Aaahhh vilken frihet! *ler*
2007-06-09

  Anna Nickolausson
en tillfällig flykt behöver vi alla och nog hade det varit skönt att kunna göra så
2007-06-08

  Havsjungfrun
önskar också att få göra som jag vill..va härligt det skulle va´..åtminstonde för en tid..haha

Den här versionen gillade jag bäst ..bra!
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP