Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon säger faktiskt ja när hon säger nej

Hon säger ja när hon säger nej,

faktiskt



när hon säger nej
till att följa med honom hem efter dansen
ligga tillsammans i hans säng
kramas och älska och sova sida vid sida

hon säger faktiskt ja till honom när hon säger nej
för hon tycker om honom

hon vill ha honom kvar

hon vet att hon kanske skulle vara tvungen att säga nej till honom
om hon sa ja nu

för hon vill vara sann
trogen mot sig själv

och han respekterar det
tycker faktiskt om hennes nej

för han vill också vara kvar

hos henne




Fri vers av Albert
Läst 404 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-09 02:39



Bookmark and Share


  Marreb
Låter som en aningens komplicerad relation.... du är väl rädd om dig Albert?!
2007-06-09

  Agnes
(låter som om det är någon som gjort det komplicerat för sig...)

Besynnerligt, men säkert väldigt seriöst. Varför är vi människor så komplicerade?
2007-06-09

    sunnanvind
Det är seriöst! Skönt att veta att man är så omtyckt att man är värd att att vänta på...Fint skrivet!
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert