Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Kamlis vackra dikt \"Se vagnarna rulla mot natten\" Bild från sydafrika


Sitt upp - Resekänsla 4

Sitt upp
Dags att följa den blinda längtan
Ingen fast punkt ska tyngas av min skugga
Se så rykta, spänn för
Kliv upp
Ta tömmarna i ett fast grepp

Smacka
Singla slant vid nästa korsning

Sakta framåt
Finn en glänta som vinkar lockande
Finn en äng som vill dansa med dig
Finn träd som vill viska i sin skugga
Finn nästa eldstad som vill värma dig

Längtan
Längta mer
Krama friheten som en snökristall i helvetets eldar
Släpp den aldrig
Men håll den aldrig fången

Följ den





Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-09 15:58



Bookmark and Share


    *Zenobia*
funkar nog för en bussresenär som jag också...bara jag betalt biljetten för resan...
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP