Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föräldrar och tonåringar *suck*

Jaaa

Bara gnäll..
Ni fattar ingenting
Jaja det var bättre förr
Mycket snack
Mycket tycka
Älskar varje stund med mina barn
Även de gånger man morrar
För det visar att de växer med

Men betänk
Man spenderar två år med att lära dem att prata och gå

Resten av tiden
Med att
få dem att sitta still och hålla tyst

Skyll sig själv?
Tar en jordgubbe till
mumsar förnöjt




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-09 19:27



Bookmark and Share


    leave
\"Men betänk
Man spenderar två år med att lära dem att prata och gå

Resten av tiden
Med att
få dem att sitta still och hålla tyst\"

haha gud vad fångat! rent som klockan.
2007-06-11

  Anna Nickolausson
barnen gör inget mer vad vi själva en gång gjort så vill man dömma får man börja med sig själv
2007-06-10

  Mandalay
Roligt att läsa som tonåring faktist.
Och se alla kommentarer. Jag håller med, faktist :)
2007-06-10

  Havsjungfrun
=)..härlig text..gillar den..
2007-06-09

  nettizen
Hahaha...underbart!!!! Detta var precis vad jag behövde efter att ha fått höra exakt de orden från min tonåring.
Många applåder och sommarkramar
2007-06-09

  Me-linda VIP
Håller verkligen med dej. Det är alldeles för mycket gnäll på våra barn. Okej, vi curlar, men med gnället vibrerande i luften. Var finns balansen, det självklara, kärleken, tacksamheten?
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP