Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets poeter



mina ord slår kullerbyttor
det regnar på mitt paraply

livet är inte bara logik

se bara på alla dessa människors
underbara poesi




Fri vers av kath
Läst 409 gånger
Publicerad 2005-03-17 14:29



Bookmark and Share


  Juli
Underbart skrivet! ;-) ;-) ;-)
2005-03-17

  Hans w-art Westlund VIP
så sant så mitt hjärta slår kullebyttor...
2005-03-17

    ej medlem längre
Jag är rutten på att slå kullerbyttor men jag gör det ändå.
2005-03-17
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath