Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destruktion

Rada upp
Skoningslöst belys
Visa genast upp
Ta isär i minsta detalj
Analysera om du vill
Det handlar om nanometrar

Krossa
Förinta
Förvrid
Slit itu med ett tyst vrål
Belasta under gränserna
Låt Implodera

Låt Mörkret suga sig mätt på intet

Krascha
Slå isär

Finn en mening eventuellt
Någonting kan finnas helt
Någonting kan gömma sig bakom

Förr eller senare
Tar vi dig
Förr eller senare kan du inte gömma dig längre

Rädsla!!
Du är snart omintetgjord..




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-11 15:22



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
wow denna fyller en med beslut och gör en starkare
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP