Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagom

Allt ska packas så jäkla Lagom
Det ska vara sådär Lagom Kallt
Men inte så man fryser
Det ska vara Lagom varmt
Men inte för varmt

Det ska vara lagom stora portioner
Men inte så man blir äckelmätt
Det ska kosta lagom mycket

Ahhh
Ser du hur moder natur vrider sina händer i förtvivlan?
Här har hon slitit sig svettig för att ge oss värme
Vad får hon då?
GNÄLL
GNÖL.. En droppe ÖL.. *sorry*
Ok Hon försöker fixa en schysst Vinter

Är vi nöjda?
För Kallt!!!
För mycket snö..
För lite snö

För insnöade kanske..året om?

Men ge dig..
Kan du inte bara njuta av det som finns?
Det kanske vore Lagom?




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-11 15:34



Bookmark and Share


  KLANG
Välkommen till landet lagom där ingen är lagom nöjd. Bra skrivet*applåder*
2007-06-12

  Anna Nickolausson
lagom varierar det bästa vore väl om man var nöjd med resultatet som blivit
2007-06-11

    *Zenobia*
ska du säga som sitter i en luftkonditionerad buss...

jag kör korsdrag genom huset...gnäller inte i eller på värmen...
2007-06-11

    leave
haha. lagomt :>
2007-06-11

  nettizen
Jag klagar inte på värmen, men väl på snön. 1½ meter och 29 grader kallt är inte lagom i min värld.
*ler*
Men jo, det är typiskt svenskt..-.. LAGOM i allt! Lagom ska det vara.....
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP