Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den utvalda

 

Natten var mörkare än vanligt
som om mörkret fått en ton av sammetspurpur
ovädret tornade upp sig
och laddningen fyllde rummet

Hon låg i sängen
skuggorna samlades kring hennes huvud
trängde in, en efter en genom alla öppningar
fyllde hennes hjärna

Hennes ögon öppnades
men världen var blind
och bilderna som dansade med mörkret
var bittra minnen
dansade virvlande igenom hennes sinne

Hennes seende fördunklades i takt med dansen
kaoset fick fäste i hennes hjärta
hennes tankar malde
bilden av sig själv trampade hon på
hon var inte värd livet

Hon skrek när ångesten kramade henne
ensam i hela världen
liten
förkrossad
och fullständigt värdelös

Då kände hon starka armar hålla hennes kropp
läppar snudda vid sitt hår
en mjuk andedräkt viskade hennes namn
när en röst besvärjde mörkret
och skingrade dimmorna

Du är utvald




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-12 10:14



Bookmark and Share


  PPQ
du är äkta... det finns så jävla många idioter som tror sig vara poeter och skit, men de griper efter halmstrån...de skapar aldrig något....du är inte som dem.. och därför kan jag uppriktigt säga att du är en av mina favoriter här... jag skulle aldrig kunna skriva det du skriver...är imponerad
2007-06-14

  Annette Andersson
Oohh så vackkert! Det är en hel liten story i denna text... och den skapar mycket starka känslor hos mig när jag läser texten! Mycket bra skrivet!
2007-06-12

  Horatius
Underbar...
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP