Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad mitt hjärtas dAM. . . allt är hon värd, men vem är jag att kunna värdera en annan mäniska. Hur som helst HON är det underbaraste som finns! När jag faller reser hon mig upp. . .




Amore. . .

 

Det finns en kvinna som är det underbaraste
och den kärlek som växte inom och utom mig
vill jag ej ens försöka förstå, bara leva med

Man talar om att gå på rosa moln
Jag talar om att beträda regnbågen
och finna skatten vid dess slut

Och där stod hon den vackraste
och intelligentaste varelse
som jag någonsin träffat

Kärlek och förälskelse, ord som används
jag vill kalla det varandets höjdpunkt
tillblivelsen av ett + ett som = ETT

AMOR om det var din pil som fällde mig
då är jag dig evigt tacksam, om det är en
högre makt eller bara en omständighet. . .

- Jag bryr mig inte, det finns bara här och nu
  och det är just här och nu jag vandrar
  i varandets höjdpunkt och där vill jag. . .

- Fortsätta min vandring!




Fri vers av DanSan
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-14 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan